امروزه با پیشرفت هرچه بیشتر علم پزشکی و تکنولوژي، دیگر انجام ایمپلنت برای افراد دیابتی یک امر غیرممکن تلقی نمیشود بلکه با رعایت برخی پیش نیازها و انجام مراقبتهای ویژه پس از کاشت ایمپلنت به آسانی میتوان امکان داشتن دندانهای زیبا و لبخندی بی مثال را برای افراد دیابتی ممکن کرد.
کلینیک دندانپزشکی دلین اینجاست تا لبخند زیبای شما عزیزان را در کوتاهترین زمان ممکن به شما بازگرداند.
پیش نیازهای قبل از ایمپلنت افراد دیابتی
شما با انجام دادن برخی واجبات و رعایت کردن نکاتی مهم آماده برای کاشت ایمپلنت خواهید بود.
مهمترین موضوع برای کاشت ایمپلنت این است که بیمار دیابتی قند خون کنترل شده داشته باشد؛ منظور از قند خون کنترل شده این است که ای وان سی حداکثر ۸ بوده و میزان قند خون نیز از ۱۷۰ بیشتر نباشد که این موارد باید از چند هفته قبل از جراحی ثابت شده باشند. به طور کلی احتمال موفقیت کاشت ایمپلنت در افرادی که دیابت نوع ۲ دارند بیشتر از افرادی با دیابت نوع ۱ است.
یکی دیگر از موارد ضروری پیش از انجام ایمپلنت انجام یک دوره مشاوره با متخصص دندانپزشکی است تا شرایط به طور کامل بررسی شود و امکان یا عدم امکان کاشت ایمپلنت تشخیص داده شود. برای گرفتن مشاوره دقیق و توضیحات اختصاصی میتوانید از متخصصان ما در دلین کمک بگیرد.
پیش نیاز مهم بعدی، این است که حتما داروهای مصرفی خود را به دندانپزشک خود اطلاع دهید و همچنین با دکتر متخصص دیابت و تغذیه خود نیز مشورتهای لازم را انجام داده باشید.
به خاطر داشته باشید که باید از ۴۸ ساعت قبل از جراحی از مصرف داروهای کنترلکننده دیابت و قند خون اجتناب نمایید.
مراقبت های بعد از ایمپلنت افراد دیابتی
مهم ترین مرحله کاشت ایمپلنت در بیماران دیابتی همین مرحله مراقبتهای پس از انجام ایمپلنت است.
در افراد دیابتی فرآیند بهبود زخم و جراحات سختتر از افراد عادی است؛ این موضوع سبب میشود که به علت بالا بودن سطح گلوکز خون، عملکرد گلبولهای سفید با مشکل و اختلال روبهرو گردد و در نتیجه بدن نتواند به درستی با باکتری ها مبارزه کند. بنابراین احتمال به وجود آمدن عفونت و التهاب افزایش مییابد و از آنجایی که سیستم ایمنی بدن با تغییرات سطح گلوکز خون ضعیف میشود امکان پس زدن ایمپلنت نیز وجود خواهد داشت. ازجمله علائم پس زدن ایمپلنت میتوان به عفونت لثه و تغییر رنگ لثه، درد مداوم و شدید، لق شدن ایمپلنت و مانند آن اشاره نمود.
به همین سبب تاکید مؤکد میشود که بیماران دیابتی پس از انجام ایمپلنت به طور منظم چکاپ انجام داده و بهداشت دهان دندان خود را از همیشه جدیتر بگیرند. دندانپزشک پس از انجام و کاشت ایمپلنت داروهای آنتی بیوتیک و دهانشویه آنتی باکتریال (کلرهگزیدین) تجویز میکند که باید به صورت مکرر و منظم استفاده شود.
همچنین فرد دیابتی باید از هرگونه استعمال دخانیات خودداری کند.
طول درمان ایمپلنت افراد دیابتی
در این افراد به سبب علل فوق الذکر، ممکن است طول درمان کامل و جوش خوردن کامل پایه ایمپلنت به فک طولانیتر شود. بسته به شرایط جسمانی فرد دیابتی و میزان قند خون او و همچنین وضعیت دهان دندانی و لثههای وی، درمان کامل میتواند بین ۱۰ تا ۱۲ ماه زمان ببرد.
مزیت های ایمپلنت برای افراد دیابتی
کاشت ایمپلنت میتواند لبخندی زیبا به شما هدیه دهد
میزان التهاب و تحلیل رفتگی لثه در مقایسه با دندان مصنوعی بسیار کاهش مییابد
جویدن غذا راحتتر شده و از آنجایی که عملکرد ایمپلنت ماشبه دندان طبیعی و واقعی انسان است مزه و طعم غذا بهتر حس میشود
روشی مادام العمر بوده و شما را از مشکلات استفاده از دندان مصنوعی برای همیشه نجات میدهد
ایمپلنت برای افراد دیابتی؛ درست یا غلط
با رعایت نمودن تمامی جوانب احتیاط یاد شده، شما به راحتی میتوانید ایمپلنت انجام دهید اما برای گرفتن بهترین نتیجه باید بهترین کلینیک و متخصصان را انتخاب نمایید.
دغدغه ما در دلین، زیبایی لبخند شماست.